Egyperces

2019.07.08. 15:33

Radics Gigi elárulta titkát - így lehet lefogyni

Instagramon osztotta meg gondolatait és tapasztalatait a fogyásról rajongóinak kérésére.

Így ír az énekesnő:


Engedjétek meg,hogy még egy fotót posztoljak ugyanabból a fotósorozatból,amit már posztoltam! Körülbelül 2 hónapja kezdtem el diétázni, ami annyit jelent,hogy nem eszem: cukrot,tésztát,krumplit,kenyeret. Itt felmerül a kérdés: akkor semmit sem eszik? De igen! Rengeteg féle dolgot eszem sőt sokkal színesebben étkezem mint a múltban. 5-ször étkezem 3 óránként sok zöldség, gyümölcs.


Így folytatta:


Csak azért osztottam ezt most meg veletek mert sokan kérdeztétek tőlem,hogy milyen trükk kell ahoz,hogy szálkásodjunk fogyjunk vagy megtartsuk az elért eredményt. Igazából nincs trükk! Nagyon egyszerű! Életmódváltás. Edzeni kell járni legalább heti 4-szer és az étrendünkre odafigyelni (sok fehérje bevitel, víz fogyasztás) Nincs kifogás,hogy most “nincs időm járni" Ha akarunk valamit azt elérjük csak tennünk kell érte bármiről legyen is szó az életben. Persze nem baj ha van egy szuper edző is a háznál

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!