Egyperces

2018.10.25. 17:12

Ismét szerelembe esett Emilio

Az énekesnek ezúttal nem felesége iránt érzett szerelme miatt csordulnak túl az érzelmei, hanem családjuk legújabb tagja, Lilike miatt.

Munkatársunktól

Tettekre váltotta Tina és Emilio azt az kislányuknak tett ígéretet, miszerint a közeljövőben egy kiskutyával ajándékozzák meg. A család ki is választotta az ebet, aki azóta is Emilioék féltve óvó törődését élvezi, hiszen szinte le sem teszik a csöppséget.

Végem van, imádom ezt a kiskutyát. Szerintem még az is lehet, hogy a következő klipemben is szerepelni fog. Babusgatni kell, szeretgetni, olyan mint egy kisbaba mi pedig igyekszünk mindent megadni neki mondta Emilio, aki feleségével közösen egy percre se hagyja magára a kis csivavát. Vivike nagyon nehezen vált meg reggel a kutyától, pedig mi aztán gondoskodunk róla addig is, amíg a gazdija suliban van. Úgy figyeljük minden rezdülését, mintha ő is a gyerekünk volna. Fekvő helyet nézünk neki, hordozó táskát veszünk neki, a legjobbat szeretnénk ennek a pici kiskutyának! mondta Tina, akihez hasonlóan Emilio is olvadozik Lilikétől.

Idáig mindig azzal nyüstöltem Tinát, hogy szeretnék még egy gyermeket. Most jött ez a kiskutya az életünkbe, akiről szintén gondoskodni kell. Azt hiszem egy darabig békén hagyom Tinát a gyerekkérdéssel... de azért nem teszek le róla, hogy még egy gyermekünk legyen mondta Emilio, akinek Lilikével közös mindennapjaiba a Sláger TV Drága családom című műsorába pillanthatnak be a nézők.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában