Egyperces

2018.10.05. 13:44

Földházi Dávid: Én sem tartom Tusuppal a kapcsolatot

Földházi júniusban még az amerikai trénert jelölte meg edzőjének, aki időközben visszatért az Egyesült Államokba, és elérhetetlenné vált. Nem reagált sem Hosszú, sem pe­dig a klub telefonhívá­saira, üzeneteire.

Már a 100 méter férfi vegyes előfutamában összecsapott Hosszú Katinka klubjának, az Iron Swimnek a két élmenője, Dudás Dániel és Földházi Dávid. Mindkét úszóról sokat lehetett hallani korábban. Előbbi azután került címlapokra, hogy edzője, Shane Tusup megvádolta, összeszűrte a levet válófélben lévő feleségével, Katinkával. Utóbbi pedig hol ki-, hol pedig belépett Hosszúék klubjába. Ráadásul Földházi júniusban még az amerikai trénert jelölte meg edzőjének, aki időközben visszatért az Egyesült Államokba, és elérhetetlenné vált. Nem reagált sem Hosszú, sem pe­dig a klub telefonhívá­saira, üzeneteire. Így azt sem lehetett tudni, ho­gyan ké­­szíti fel az ifi Eb-bronzérmes ma­gyar úszót. Ám most kiderült: se­hogy! - írja a BorsOnline.

 

Fotó: BorsOnline

Fotó: BorsOnline

Az Iron Swim­nél készülök Petrov Árpáddal, Katinka edzőjével. Remek szakember, nagyon örülök, hogy nála edzhetek. Nem tudom, mi van Shane-nel, én sem tartom már vele a kapcsolatot.

– mondta a Borsnak Földházi, aki a nyolcadik he­lyen jutott a lapzártánk után rendezett döntőbe.

Kezdek újra magamra ta­lálni. Lassan egy éve, hogy nem ver­­senyeztem. Térd­sérülés is hátráltatott, így három hetet készültem csupán a Világkupára. Örülök, hogy jól ment délelőtt az úszás. A célom az, hogy visszakerüljek a válogatottba, és szeretnék a decem­beri rövid pályás vb-re is ki­jutni.

Fotó: BorsOnline

Fotó: BorsOnline


Csapattársa, Dudás is döntőbe került a hetedik legjobb idővel. Azonban ami ennél is fontosabb, hogy a Bors kér­désére nem kívánta kommentálni a Katinkához fűződő viszonyát.

Nagyon élvezem, hogy már reggel ennyire biztattak minket a szurkolók. Ilyen közönség előtt öröm versenyezni.

– mondta a 24 éves úszó, majd amint meghallotta a magánéletét firtató kérdést, sietősen elviharzott.


Borsonline.hu

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában