Egyperces

2018.08.19. 20:39

Öregnek érzi magát a magyar Ken baba

Sokan nem gondolnák, de Einwiller Gregor, azaz a magyar Ken baba sokkal idősebb, mint aminek látszik.

 A plasztikfiú a héten töltötte be a 30. életévét, ami kissé sokkolta, és, hogy ne gondoljon a számra, inkább elhagyta az országot. Az érzéseiről a Borsnak beszélt.


– Mivel nem igazán ismerek magamnál hiúbb embert, ezért már hetek óta készülök a 30. születésnapomra. Legfőképpen pszichésen. Tudtam, hogyha a fővárosban maradok, teljes mértékben ki fogok készülni, ezért inkább a tengerpartra utaztam. Bíztam benne, hogyha ilyen csodás helyen leszek, kellőképpen ki fogok tudni kapcsolódni és nem gondolni arra, hogy 30 éves leszek. Hát nem így történt. Előző este már teljesen magamba fordultam, nem volt kedvem se enni, se inni, se bárhová menni. Igyekeztem éjfél előtt elaludni, mert szabályosan rettegtem attól, hogy meglátom az első üzenetet és elsírom magam! Reggel félve nyitottam ki a szemem és azonnal a tükörhöz rohantam, hogy van-e rajtam valami változás?! Nem volt. Számtalan üzenetet kaptam a rajongóktól, családtól és a barátoktól, hogy csak most kezdődik igazán az élet és, hogy amíg nem nézek ki többnek 20-nál, addig nem kell ezzel foglalkozni! Ezután vettem egy nagy levegőt, belemosolyogtam, majd rákacsintottam a tükörképemre és lefutottam csobbanni a végeláthatatlan tengerbe – mondta a BorsOnline-nak Gregor.


Borsonline.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!