Egyperces

2018.06.30. 11:18

Pintér Tibor éjszakánként készítette fel szerelmét az érettségire

A világirodalom leghíresebb szerelmes drámáját húzta az érettségin Pintér Tibor fiatal párja. Szerencséje volt, a színész előtte alaposan elemezte vele a témát.

Sosem zavarta Pintér Tibort, ha a barátnői több mint húsz évvel fiatalabbak voltak nála, sőt most az sem okozott számára gondot, hogy szerelme, Frida csak most érettségizett. Sőt komoly szerepet vállalt a felkészülésében.


– Nagyon jó eredményei lettek, ma­gyarból „jó" értékelést kapott. Nagy szerencséje volt, ugyanis a Rómeó és Júliát húzta ki a szóbelin, amit együtt elemeztünk éjszakánként. Igyekeztem neki a lehető legtöbbet segíteni a felkészülésben, sokak szerint ez fura vagy kellemetlen volt, pedig szerintem egy társas kapcsolatban segítenünk kell egymást. Ha minden jól megy, szeptembertől a Testnevelési Egyetemre fog járni. Közben a Nemzeti Lovasszínháznál is elkezdett dolgozni: reggelente a lovak etetésében és a takarításban segít. Nagyon ügyesen csinálja, emlékszem, az első al­kalommal még rohant vissza hozzám, mert nem bírt a jószágokkal, de mostanra igazi profi lett. Fridi képzett táncos is, már három darabban dolgozunk együtt – mesélte a borsonline.hu-nak Pintér.


A színészt az utóbbi időszakban mintha kicserélték volna: megvált jellegzetes loboncától, és kevesebb nyilvános szereplést vállalt, hogy a magánéletére koncentrálhasson.

 

Borsonline.hu

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában