Egyperces

2018.05.20. 18:11

Komoly bajban van Aurelio, emberrablással vádolják

Ha bűnösnek találják, 15 évet is kaphat. Ha elítélik, még a korábban felfüggesztett ítéletet is végrehajtják, ami miatt további több mint egy évet kell ülnie.

Aureliót és két másik férfit felfegyverkezve elkövetett emberrablással gyanúsítja a Kecskeméti Járási és Nyomozó Ügyészség - írja a Blikk.


A lap arról ír, hogy a rendőrség szerint az egykori villalakót még tavaly októberben egy vidéki szórakozóhelyen meglopott egy férfi, majd Aurelio a barátaival a tolvaj után eredt. Egy kis falu kocsmájában találtak rá, ahonnan a gyanú szerint kirángatták, majd elrabolták. A férfi két nappal később került elő, akkor tett feljelentést. A nyomozás most is tart, Aurelio pedig mélyen hallgat.


A Blikk az exvillalakó ügyvédjétől azonban megtudta, hogy Aurelio összetört, amikor meghallotta, hány évet kaphat.


– Amikor ügyfelem megkérdezte tőlem a rendőrségen, hogy hány évet kaphat, ha bűnösnek találják, kénytelen voltam megmondani neki, hogy ennek a bűncselekménynek a maximálisan kiszabható szabadságvesztés büntetési tétele 15 év. Amikor meghallotta, elpityeredett, elsírta magát – mondta a Blikknek Aurelio ügyvédje, dr. Pokker Zoltán.


Nem ez az első eset, hogy Aurelonak szembe kell néznie a törvény embereivel. Korábban kábítószert találtak az autójában, akkor a szabadságvesztés végrehajtását két évre felfüggesztették.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!