Egyperces

2018.05.08. 11:38

Franciaországot és a francia nyelvű területeket is beveszi a Honfoglaló

Nemzetközi siker: az egyik legnagyobb francia produkciós cég megvette a Duna Televízió műsorán futó kvízjáték televíziós változatának jogait.

A Honfoglaló a Duna Televízión vetített magyar fejlesztésű kvízjáték, melynek nemzetközi sikerét jelzi, hogy a gyártócég, a Show Ú Game szerződést írt alá az egyik legnagyobb francia produkciós céggel.


Az Adventure Line Productions (ALP) megvásárolta a Honfoglaló gyártási és terjesztési jogait Franciaországra és a francia nyelvű környező területekre (Belgium, Svájc, Andorra francia területei), illetve a francia nyelvű afrikai államokra is.


A Banijay Grouphoz tartozó ALP a tervek szerint a műsort a francia közszolgálati csatornáknak fogja gyártani és azokon kívánja bemutatni.


A szerződésben érintett megállapodáson felül további tárgyalások folynak a Honfoglaló nemzetközi terjesztéséről és a formátum további országokba történő értékesítéséről is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!