Egyperces

2018.03.26. 10:10

Tilla: Sírás lehet a vége

Egy jó válasz, megannyi tárgynyeremény, néhány másodperc, és aki kapja, marja - röviden így lehet összefoglalni a TV2 legújabb vetélkedőjét.

Április 9-én indul a TV2 vadonatúj game show-ja, a Bezár a bazár!, aminek lényege pofonegyszerű: amíg a két játékos közül az egyik megpróbál helyesen válaszolni egy kvízkérdésre, addig társa a helyes válasszal megnyert idő alatt igyekszik a lehető legtöbb tárgynyereményt felmarkolni az áruháznak berendezett üzletből.


A bazárból, ahol a pár száz forintot érő tányéralátéttől kezdve az értékes műszaki cikkeken és komplett konyhán át a sokmilliós autóig szinte minden megtalálható. A játékosoknak tíz kört kell teljesíteniük, de az ötödik kör után megállhatnak, ha úgy érzik, hogy már kimenekítették a nekik tetsző nyereményeket.


De vajon ellen lehet-e állni a minden kör után tíz másodperccel tovább nyitva lévő bazár csábításának? A TV2 ígérete szerint az új vetélkedőben egy klasszikus kvízjáték keveredik majd egy nagyon izgalmas akciójátékkal. Egy felvételre a Bors munkatársa is ellátogatott, így már az is kiderült, hogy mennyire szórakoztatóan izgalmas, ha valaki négy-öt tárggyal egyensúlyozva, valamelyiket épp leejtve az éppen záródó ajtó felé bukdácsol.


– Amikor a játékosok már az első kérdésnél elbuknak, vagy az első ajtónyitásnál bent ragadnak a bazárban, az meglepi majd a nézőket. A legizgalmasabb pedig az lesz, amikor a játékosok már több millió forint értékben kihozták a nyereményeket és kiszállhatnának, de mennek tovább és senki sem tudja, hogy nagy sírás lesz-e a vége, vagy óriási öröm. Ebben a műsorban a televíziózás hőskora elevenedik meg. Azt reméljük, a nézők is szeretni fogják, hogy nem pénzt nyernek a versenyzők, hanem kézzelfogható tárgyakat, mint a régi tévéműsorokban. Könnyű azonosulni a gondolattal, hogy nekünk is kéne már egy új kanapé vagy új autó. Kézzelfogható álmokat, nagy vágyakat valósítanak meg a játékosok, és jó érzés osztozni az örömükben – nyilatkozta a Borsnak Till Attila, aki lassan állandó műsorvezetőtársával, Majkával együtt igyekszik majd segíteni vagy éppen cukkolni a stúdióban bazározókat.

Borsonline.hu

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában