Egyperces

2018.03.30. 10:28

Mit keresett a kígyó gyomrában ez a tárgy? - fotó

Ausztrál állatorvosok osztották meg a Facebookon azokat a felvételeket, amiken valami egészen természetidegen dolog látható.

 A történet főszereplője egy szőnyegmintás piton, ami miközben szabadon garázdálkodott, valószínűleg megéhezett, de a szokásos táplálékától merőben különböző finomsághoz jött meg az étvágya. Egy cipőhöz!

 


Azt sajnos nem tudjuk elképzelni sem, hogy vajon ez miért történt, de a lényeg a végkimenetele a dolognak, mégpedig, hogy az említett kígyó szépen lenyelte a sportcsukát, ahogy volt - írja a borsonline.hu. Egy idős ember cipőjéről van szó, aki lefekvéskor az ágya melletti szokásos helyre rakta a cipőt, de mikor felkelt, az már nem volt ott. Ezután nem sokkal befogták az állatot, majd a helyi rendelőbe vitték, és megröntgenezték.


Ekkor jött a meglepetés, hiszen a cipő ott pihent az állat gyomrában, ilyennel pedig még nem találkoztak korábban a szakemberek sem. Egy beavatkozás segítségével sikerült eltávolítani a szokatlan vacsorát, amiről azt feltételezik, hogy egy másik állat, esetleg oposszum szagát érezhette rajta a kígyó.

 


Az oposszumok egyébként többször is előkerülnek a történetben, hiszen elsőként őket gyanúsították meg a lopással. A megműtött kígyó jól van, gyógyszeres kezelést kap, és várhatóan rövid időn belül teljesen felépül.

 

Borsonline.hu

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában