Egyperces

2018.03.30. 23:49

Egy estén két diákját is megfektette a tanárnő

Összesen négy diákjával volt alkalmi viszonya a tanerőnek.

Bűnösnek vallotta magát, így a minap 42 hónap felfüggesztett börtönbüntetésre ítélték azt a tanárnőt, aki legalább négy diákját az ágyába csábította - írja a borsonline.hu.


Az Arkansas államban élő Jessie Goline művészeti tanárként dolgozott egy helyi középiskolában, egészen tavaly szeptemberi letartóztatásáig. Ekkor derült ki ugyanis, hogy jóval szorosabb viszony fűzi több diákjához is, mint amit bárki is sejtett addig.

 

Egyetlen este alatt több diákját is megkívánta a fiatal tanárnő


Goline a bírósági dokumentumok tanúsága szerint 2016 januárja és áprilisa közt minimum négy diákjával feküdt le. Közülük kettőt egy éjszaka alatt csábított a lakására. Védekezésképp az egyik tanulóról elmondta: azt hitte, a fiú már elmúlt 18, és csak az aktus után derült ki, hogy jóval fiatalabb annál. Védekezése aligha hathatta meg a bíróságot, ugyanis a felfüggesztett büntetés mellett regisztrálnia kell magát szexuális bűnelkövetőként is.


A 26 éves tanerő egyébként állítólag először csak chatelt a diákokkal, később azonban a beszélgetéseik szexuális töltést kaptak - majd persze a pikáns fotók küldözgetése sem maradt el - számolt be a napokban lezárult esetről a Daily Star.

 

Borsonline.hu

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában