Egyperces

2018.02.16. 08:50

Tényleg a hírekből értesült a válásról Shane Tusup?

Mit gondol, lehetséges?

Tegnap délelőtt a gyerekeknek tartott edzésről feldúltan rohant ki Shane Tusup. Hosszú Katinka férje talán ekkor tudta meg, hogy felesége válni szeretne. - írja a BorsOnline.

 

Tényleg elképzelhető, hogy ekkor értesült a hírről. Nem kell személyesen tájékoztatni a másik felet, ha válni akarunk.

-mondta Dr. Vidákovics Béla Zsolt válóperes ügyvéd.

Fotó: BorsOnline

Fotó: BorsOnline

Ha Ka­tinka beadja a válókeresetet, azt befogadják, szignálják bíróra, és csak utána értesítik a feleket az első tárgyalás időpontjáról. Ez akár egy hónapig is eltarthat. Vagyis, ha a nejem benyújtja a válókeresetet, és ezt elmeséli a barátainak, ismerőseinek, akkor ők hamarabb tudni fogják, hogy válok, mint én.

-tette hozzá az ügyvéd.


Mindezek után még adja magát a kérdés, hogy mi lesz a gyerekekkel. ha tényleg válásra kerül a sor? És a közös vagyon sorsa mi lesz? Vajon Shane elhagyja az országot?

Fotó: BorsOnline

Fotó: BorsOnline

Nem hiszem, hogy távozik Magyarországról Shane. Katinka nem edző, így ő nem tudná ellátni a klub körüli feladatokat, a klub a férjnél maradhat. Nem gondolom, hogy Tusup megélhetése ve­szély­ben lenne, még akkor sem, ha nem kapja már a Katinka felkészítéséért járó egymilliós fizetését. Nem tudjuk, mennyiért bérlik a Duna Arénát, de a hírek szerint elég kedvezményesen, így a tagdíjakból fent tudná tartani magát.

- mondta Hargitay András, korábbi szövetségi kapitány.


Vidákovics szerint az Iron Corporation maradhat, nincs szükség arra, hogy felszámolják.

 


Jól menő cég esetén az üzletrészt általában elosztják egymás között a felek. A zökkenőmentes ügyvitelhez nem feltétlenül kellene aláírniuk a szerződéseket, felhatalmazhatnak erre egy üzletvezetőt is.

-idézi az ügyvéd szavait a BorsOnline.

 

Borsonline.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!