Egyperces

2018.01.22. 16:40

Undorító dolgot hittek földönkívüli tárgynak egy indiai faluban

A helyiek abban a tudatban, hogy ez egy földönkívüli tárgy, elraktak néhány darabot belőle emlékként.

Szombaton a Gurgáon városhoz közeli Fazilpur Badli faluban egy közel 13 kilós fagyott jégtömb landolt. ​Vivek Kalia, egy helyi tisztviselő a BBC-nek elmondta, nagyon nehéz volt a jéggömb. Nagyot csattant, a hanghatásra sokan kiszaladtak a házból, hogy megtudják, mi okozta ezt a nagy hangrobbanást. A beszámolók szerint a helyiek sokan elrakták a jégdarabokat abban a hitben, hogy valamilyen földönkívüli csodának a bizonyítéka landolt a falujukban.

 


A mintavétel után megállapították, nem meteorológiai jelenség történt, és nem is földönkívüli üzenetet rejt a jégtömb, ennél sokkal egyszerűbb a magyarázat az égi "csodára": jégbe fagyott emberi ürülék esett le az indiai faluba, ami a hatóságok szerint valószínűleg egy repülőgépből szivárgott ki. Ezt követően valószínűleg olyan gyorsan szabadultak meg a jégdaraboktól a helyiek, mint amilyen gyorsan összekapkodták.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!