Egyperces

2017.12.22. 17:58

Kire ütött ez a gyerek? - Alaposan megtréfálták a gének a családot

Még az anya sem hitte el a szülés után, hogy a sajátját tartja a kezében.

Sophia Blake és Chistopher Perkins mikor összejöttek, és úgy döntöttek, gyereket vállaltak, arra számítottak, hogy a kicsi bőrének színe az anyjáéra fog hasonlítani, vagyis fekete lesz.

Az eszükbe jutott, hogy talán világosabb lesz, hiszen apja fehér, de amikor Tiara világra jött, Blake nem is hitte el, hogy a saját lányát adták a kezébe. Ugyanis Tiara fehér bőrű, kék szemű kislány lett - írja a Daily Mail-re hivatkozva a Bors.


A születése után azt hitték, majd sötétedni a fog a gyerek bőre, de nem így történt. A kislánynak az orvosok szerint egy a millióhoz volt az esélye arra, hogy fehér bőrű legyen. Az utcán legtöbben el sem hiszik, hogy Tiara a vér szerinti lánya, nyilvánvaló okokból.

A kislány nem érti, miért nem hasonlít nővérére.


A nőnek egyébként van már egy 17 éves lánya egy másik férfitől, aki szintén fekete bőrű, vagyis amikor hárman vannak, az szinte befogadhatatlan az avatatlanok számára.


Amikor Tiara kisebb volt, még nem zavarta az anyukát, hogy nem feketének született, de ma már igen, mert a gyerek nem érti, miért nem hasonlít Blake-re.

Az orvosok azt mondták, valószínűleg a a jamaicai anya felmenő között volt egy fehér ember, akinek a génjei most ütköztek ki. A nőt nemcsak az utcán, de az iskolában is kérdezgetik, ha orvoshoz mennek, akkor arra kíváncsiak a gyámja e a gyereknek vagy egy szociális munkás. Ezeket joggal unja az édesanya.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában