Egyperces

2017.10.12. 09:22

A kamerák előtt törött el Sarka Katánál a mécses

A magánéletébe engedett bepillantást utolsónak tervezett tévés szereplésekor Sarka Kata.

A Vigyázat, gyerekkel vagyok! című show-ban a csemetéikkel szereplő hírességek nagy nyilvánosság előtt szembesülnek azzal, milyennek látják őket a kicsik, a gyerekek gátlás nélkül beszélik ki szüleik nagy gonddal leplezett titkait, nem egyszer jól le is égetik őket.


Tegnap Sarka Katát is megríkatta kicsi lánya, Noncsi, csak hát ezek a boldogság könnyei voltak – írja a Bors.

 

Kata elérzékenyült kislányát hallgatva.


A műsorban ugyanis bejátszottak egy kisfilmet, amiben a kislány elmondta, szerinte milyen az ő anyukája: számára a gyerekek a legfontosabbak, nem szidja őket, ha rossz jegyet visznek haza, és „mindent megbeszélek vele, még akkor is, ha majd férjhez megyek" – mondta mosolyogva a kicsi lány, akinek az anyukája a példaképe.És itt eltört a mécses, Kata alig tudta összeszedni magát a bejátszás után, csak törölgette a könnyeit.


Még akkor is Noncsi szavainak hatása alatt volt, amikor a Bors tegnap megkereste.


– Még sosem hallottam, ahogy rólam beszél. Nagyon meglepett, jólesett, amit mondott – tárta ki a szívét az anyuka, aki beavatta a lapot abba is, mi a titka annak, hogy ilyen jó a kapcsolata Noncsival és Dáviddal.  

Nem gyerekként kezelem őket, joguk van a saját életükkel kapcsolatos döntésekhez. Például olyan apróságokban is, hogy milyen virág kerüljön az asztalra, de az iskolai dolgokban is, vagy abban, hogyan töltsük a nyaralást. Ezért maximálisan megbíznak bennem, én meg bennük.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában