Egyperces

2017.09.04. 18:11

Lappangó szerelem és elszabadult indulatok a mai Survivor-ben

Érezhető, hogy a feszültség sokáig már nem tartható fent...

A védettségi játékon elszenvedett sokadik vereség mély válságba taszította az Ibon törzset. Hiába volt a kezükben a játékleírás, hiába gyakoroltak, megint a Buwaya nyert. A törzs az okokat és a felelősöket kereste.


Kiderült, hogy az Ibon boldognak tűnő élete hazugság. A valóság: gyanakvás, tehetetlenség és szégyen.

A zaklatott Anitát végül Gergő nyugtatja meg, és úgy tűnik, elindul köztük valami. Az éjszakát egymás karjaiban töltik.


A Buwaya törzset az újabb siker végképp megerősítette abban, hogy legyőzhetetlenek. De ez a diadal sem oldott meg minden konfliktust, sőt...

Bálint egyre kevésbé tudja tartani magát, a nélkülözés, a folyamatos éhezés napról napra jobban megviseli, szinte mindenben és mindenkiben ellenséget lát. Egy rákvadászat után végül kirobban és a másságát nyíltan vállaló Krisztiánra gyűlölködő megjegyzéseket tesz. Érezhető, hogy a feszültség sokáig már nem tartható fent...

Az újabb vereség után Gergely rájön, hogy ő lesz a következő kieső. A Survivor-szakértő úgy döntött, ravaszsággal lesz úrrá a helyzetén. Hogy milyen cselhez folyamodik és vajon sikerrel jár-e, kiderül a mai adásból.

 

Survivor az RTL Klubon, minden hétköznap este 19.00 órakor.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!