Egyperces

2017.09.02. 09:15

Kozso karambolozott - súlyosan sérült egy robogós nő

Augusztus közepén az énekes vezette autó egy robogós hölggyel ütközött, aki hónapokig nem tud dolgozni sérülései miatt. A rendőrség nyomoz az ügyben.

Hátborzongató fotók kerültek a Bors birtokába, amelyeken egy fiatal lány látható szörnyű sérülésekkel a testén. Az arcán annyi a seb, hogy még a barátai sem ismernek rá, a karjai lila foltokkal vannak tele. A lábain hosszú horzsolások nyoma, a bal hátsó combja fekete a véraláfutásoktól, ugyanazon a lábán eltörve a sípcsontja és a szárkapocscsontja. A sebeket L. Ivett egy közlekedési balesetben szerezte, Kozsóval ütközött.


A Bors információi szerint augusztus 19-én, a délutáni órákban L. Ivett robogóval haladt egy budapesti kereszteződésben, ahol máig tisztázatlan körülmények között összeütközött az énekes személygépkocsijával. A csattanás olyan erejű volt, hogy a kétkerekű vezetője a levegőbe repült, és méterekkel a járművétől ért földet. A vizsgálat befejeztéig nem tudni, hogy pontosan ki és milyen mértékben volt hibás a közúti balesetben, az azonban bizonyos, hogy mindkét résztvevő másképp emlékszik vissza arra az augusztusi délutánra.


– Ivett sokkal szerényebb an­nál, hogy nyilatkozzon, de velem beszélt, és az elmesélése alapján egyértelműen nem ő volt a hibás – mondja a Borsnak a sérült nő egyik barátnője.

A énekes sajnálja a lányt, de nem érez felelősséget. Forrás: DFP

A énekes sajnálja a lányt, de nem érez felelősséget. Forrás: DFP

– Én úgy tudom, hogy ment az úton egyenesen, balra akart kanyarodni, kitette az indexet, az autó pedig hátulról eltrafálta. Ivett tapasztalt ro­bogós, évek óta vezet, és még soha nem volt balesete – teszi hozzá a barátnő, aki nagyon aggódik a lányért, mert vélhetően hónapokig nem tud majd dolgozni, jelenleg a tartalékait éli fel. Lapunk úgy tudja, hogy a karambol után [namelink name="Kozso"] azonnal megállt, és kiszállt az autójából, a rendőrséget és a mentőket egy szemtanú hívta ki. Az énekes együttműködő volt, végigvárta, amíg folyik a helyszínelés, és amíg a mentőbe teszik a robogós lányt. A történteket viszont egészen másként meséli el, úgy emlékszik például, hogy a mentőt ő hívta.


– Egy jobb kezes kereszteződésben nekem volt elsőbbségem, amikor oldalról belém szállt egy motoros – mondja a saját verzióját a Borsnak, az énekes.


– Azonnal megálltam, kiszálltam, és segítettem neki. Bárki más segített volna, emberként viselkedtem, ez természetes. Mentőt hívtam, és megvártam amíg ellátják. Nagyon sajnálom, hogy megsérült, remélem, minél ha­marabb felépül, nincs felelősségem az ügyben. Hogy kinek van igaza, azt majd a folyamatban lévő rendőrségi nyomozás dönti el.


Szerettük volna természetesen Ivettet is megszólaltatni az ügyben, de végül nem kívánt nyilatkozni, helyette a jogi képviselőjét értük el, aki mindössze annyit mondott: – Egyelőre nem kívánunk nyilatkozni az esettel kapcsolatban.

 

Rossz passzban van


Nem mondható, hogy az énekesnek szerencsés időszaka van. 2016 elején szakított a barátnőjével, Keirával, akivel nyolc évig voltak együtt, és azóta mintha nem találná a helyét. Túlesett egy agyműtéten, áramlopás miatt jelentette fel a teaháza volt üzletvezetője. A vizsgálat még mindig tart. Nyáron a TV2-nek adott egy egészen elképesztő interjút, amiről hetekig cikkeztek a lapok: Kozso azt mondta, klassz, hogy delfinek élnek a Balatonban.

Borsonline.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!