Egyperces

2017.06.08. 12:40

Találgatni lehet csak, miért nem tudott megjelenni Lagzi Lajcsi felesége a bíróságon

A bíróság szerint a két vádlott olyan nagymértékben érintett a vádcselekményekben, hogy nélkülük nem ismertethetik a vádat.

Mi is beszámoltunk róla, hogy Galambos Lajos (közismertebb nevén Lagzi Lajcsi) rég várt perét kedden tartották volna, ám a művész felesége, Boglárka távolléte miatt elnapolták azt.


A Galambos Boglárka, aki másodrendű vádlott a perben, betegségre hivatkozva nem tudott megjelenni a tárgyaláson, így most szeptember 27-re napolták el az évtized celebperét. Pedig alig várta a zenész, hogy elkezdődjön a tárgyalás, és közelebb kerüljenek a lezáráshoz, legyen az bármi is - írja a Bors.


"Ugyanúgy, mint eddig, én nagyon szerettem volna, ha mihamarabb megkezdődik a tárgyalásom. De nyilván a bíró úr kellő alapossággal döntött" – kommentálta Lajcsi.

 

Kép:  Zsolnai Péter / Bors

A zenész nagyon szerette volna, ha megkezdődik a tárgyalás.

Kép: Zsolnai Péter / Bors

Számunkra is fontosak, akár a szintén hiányzó negyedrendű vádlott, akár a feleségem jelenléte

– magyarázta a zenész, akit az ügyvédeivel egyetemben meglepett a bíróság álláspontja, miszerint a két vádlott olyan nagymértékben érintett a vádcselekményekben, hogy nélkülük nem ismertethetik a vádat - tudta meg a lap.


Hogy mi lehet Lajcsi feleségének a betegsége, csak találgatni lehet: a korábbi hírek arról szóltak, hogy súlyos kór támadta meg a tüdejét, 48 kilóra lefogyott, de később javulásról is lehetett hallani. Maga Lajcsi azt mondta korábban, a betegség olyan jellegű, hogy a stressz súlyosbítja a beteg állapotát - írják.


Akárhogy is, a feleségnek mindenképpen jelen kell lennie a következő tárgyaláson, ha törik, ha szakad.


"Boglárka beteg" – vette át a szót Lajcsi feleségének ügyvédje.  

Ügyfelem nem fogja elkerülni, hogy a tárgyalásokon részt vegyen. Jelenleg orvosi vizsgálatokat vé­geznek rajta, szedi a gyógyszereket, valószínűleg a későbbiekben részt fog venni

– zárta.


Mint ismert, a vád szerint a zenész 1993-tól, felesége 2000-től szabálytalanul vételezett egy lakóparkba áramot, vizet és gázt, összesen ötvenmillió forint ér­tékben - idézte fel a lap.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!