Egyperces

2017.05.22. 09:52

Gundel Takács Gábor legendás műsorával tér vissza a TV2 képernyőjére

Régóta megy a találgatás, hol és mikor térhet vissza a képernyőre Gundel Takács Gábor. Úgy tűnik, a Bors korábbi információi igazolódnak be.

Beigazolódni látszik, amit a Bors a hónap elején már megírt: jó tíz év után visszatérhet Gundel Takács Gábor a TV2 kép­ernyőjére, ráadásul egy olyan műsorral, amit egyszer már sikerre vitt.


A tárgyalások szerint újból műsorra tűznék az Áll az alku című game show-t. Ez volt az a „táskás" játék, ami nézettségben még a konkurens csatornán futó verhetetlen Barátok köztöt is képes volt legyőzni egykor. 


„Ez megfelel a valóságnak, megerősítem, hogy én is egyike vagyok azoknak, akiket megkerestek. Igen, velem is tárgyaltak, de még nincs mit bejelenteni. Ha lesz mit, akkor természetesen ezt megtesszük" – mondta a Borsnak május elején Gundel Takács Gábor. 


Azóta eltelt három hét, és a lap információi szerint megszületett a megállapodás, vagyis tényleg áll az alku Gundel és a TV2-közt.


– Gundi jó szakember, népszerű, az Áll az alku vele sikerműsor volt, és az is lesz, mert megszületett a megállapodás – szögezte le a Bors informátora. – Ha­marosan aláírják a szerződést is. Feltételezem, nyáron elkezdődik a forgatás, mert az Áll az alkut ősztől műsorra tűzik.


A TV2 sajtóosztálya azt válaszolta, hogy korai még az őszi műsorokról beszélni.

 

Borsonline.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!