Egyperces

2017.04.23. 17:17

A csalódott szinglik vakon kötnek házasságot

A külső nem számít, a tudomány módszereivel próbálják megtalálni a boldogságot.

Házasodj vakon, élj boldogan! – ezzel a szlogennel keresett az RTL Klub olyan szingliket, akik a párkeresésben csalódva is megpróbálnának boldogan élni - írja a Bors.


Bár a legtöbben csak hosszabb ismeretség után adnák házasságra a fejüket, a mű­sorban egy is­meretlennel kö­tik össze az éle­tüket. Egy hónapig kell együtt élniük, majd döntenek: megerősítik házassági fogadalmukat vagy külön folytatják.

A jelentkezőket négy, kü­lönböző szakterületen dolgozó pszichológus párosította össze. Konfliktuskezelésük, személyiségük éppúgy terítékre került, mint korábbi párkapcsolati sikertelenségük - írják.

A műsor célja vá­laszt adni arra a kérdésre: va­jon a tudomány módszereivel meg­állapítható, hogy két ember együtt tud-e élni?

Olyan em­bereket válogattunk, akik régóta nem ta­lálnak párt, éle­tüket ezen a téren eddig a sikertelenség jellemezte. Mi próbáltuk megtalálni bennük azt a lélektani összetevőt, amitől kialakulhat a szerelem

– ma­gyarázta Soós István pszichológus.

Hozzátette, nem feltétlenül a kinézetre tökéletesen megfelelő párokat állítottuk össze, hiszen a való életben sem abból lesznek a legsikeresebb kapcsolatok, amikor első pillanatban kialakul a szerelem.


A kémia csak kevés ideig tud mozgatni egy kapcsolatot, aztán jönnek a szürke hétköznapok – mondta a pszichológus.


A lap beszámolt arról is, hogy a show a világ több országá­ban futott már, az amerikaiak tizenkét pár házasságkötését nézhették végig. Az így összehozott pá­rokból négyen még együtt van­nak, ráadásul az első szé­riában összeadott Jamie-nél és Dougnál érkezik az első baba.


Borsonline.hu


 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában