Egyperces

2017.03.30. 14:06

Pszichológus segítette ki a gödörből Osvárt Andreát

Annak ellenére volt magányos a gyönyörű színésznő, hogy párkapcsolatban élt.

Noha nem csak idehaza, de az olasz és amerikai producerek szemében is igazi főnyeremény a gyönyörű színésznő [namelink name="Osvárt Andrea"], úgy tűnik, az ő életében is volt egy pont, amikor olyan mélyen volt, hogy szakember segítsége kellett, hogy egyenesbe kerüljön - írja a Bors.

Fizikailag és lelkileg is le voltam strapálva. Nem tudtam, mi a baj, csak azt, hogy nagyon rosszul érzem magam a bőrömben. Súlyosan lefogytam, étvágyam sem volt

- idézte a Hot magazinnak adott nyilatkozatból a lap.

 

Az ő életében is volt egy pont, amikor olyan mélyen volt, hogy szakember segítsége kellett.

Végül a pszichológus mutatott rá: támaszra van szüksége, magányos - annak ellenére, hogy volt mellette férfi. Csak épp nem az igazi. "Ráébredtem, hogy ugyan párkapcsolatban élek, egyedül vagyok. Hiába volt kedvesem, mégsem voltam boldog." - mesélte el a színésznő. 


Andrea összesen másfél évig járt szakemberhez, és a mai napig élete legjobb befektetéseként emlegeti a pénzt, amit rá költött. "Olyan szintű segítséget kaptam, amit a barátaim és a családom nem tudtak megadni" - magyarázta.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!