Egyperces

2016.11.14. 11:09

Drámai pillanatok a Flúgos Futamban

Kórházba kellett vinni az egyedülálló autós valóságshow versenyzőjét.

Nem várt fordulatok nehezítették a Flúgos Futam ma esti adásának forgatását: a VIASAT3 autós reality showjának egyik versenyzőjét verseny közben kellett bevinni a sürgősségi osztályra.

A zöld csapat két tagja, Anikó és Robi eddig jól vették a kalandos megmérettetéseket, arra azonban ők sem számítottak, hogy egy nem várt rosszullét miatt kerül majd veszélybe vezető pozíciójuk. A civilben vállalkozóként dolgozó Robi már a nap elején rosszullétre panaszkodott, ennek ellenére hősiesen végrehajtotta a feladatokat. Néhány órával később viszont már legyőzték óriási gyomorfájdalmai.

- Minden egyes mozdulat iszonyatos fájdalommal járt, a végén már állni sem bírtam - emlékezett vissza a történtekre Robi.

A pár végül nem tehetett mást, a közeli kórház sürgősségi osztálya felé vették az irányt.

A kitérővel nagyot kockáztatott az eddig remekelő pár, hiszen a Flúgos Futam játékosai hétről hétre közelebb kerülnek a műsor végéhez és az ötmillió forintos fődíjhoz. Aki pedig a nap végén, utolsó helyen ér be a célba, azt kockáztatja, hogy számára véget ér a játék.

Robival ellentétben a Flúgos Futam hétfői celebstopposa, Eckü minden probléma nélkül úszta meg a vendégszereplést. A Hősök zenekar rappere csapatának még Winkler Róbert mellszobrát is segített megtalálni, ami edzésnek sem volt utolsó.

- Megszenvedtünk minden melóval, fel kellett vennem a tempót, öt kilométert futottunk le, úgyhogy megvolt a vádli torna, azóta ki is vagyok pattintva, mint egy sörösdoboz - mondta.

Eckü ráadásul nemcsak a feladatokban, hanem a tájékozódásban is nagy segítségére volt a csapatnak.

- A játékszabályzat szerint nem lehetett térképet használni, de ez nem fogott ki rajtam, mert jól ismerem Nyugat-Magyarországot, simán feltalálom magam ráadásul a monostori erődben is jártam már, hiszen a Hősökkel már többször is felléptem ott - tette hozzá.

Az, hogy mennyit ért Eckü segítsége, és mi lett a zöld csapat sorsa, a ma esti adásból derül ki.

Flúgos Futam ma este 21:00-kor a VIASAT3 műsorán!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában