Egyperces

2016.11.23. 12:00

7+1 hihetetlen küldemény, amivel megtalálták a futárokat

Lassan itt a karácsony, amikor az ajándékozási hullámmal együtt felpörög a csomagküldési kedv is. Ilyenkor futnak be a legfurcsább kérések is a futárszolgálatokhoz.

munkatársunktól

Előfordult már veled, hogy sürgősen szöcskét kellett küldened a nagymamád kiskutyájának? Vagy már megint tévesen hozzád hozta a futár a szökőkutat? A Fürgefutár.hu összegyűjtötte azt a 7+1 legfurcsább küldeményt, amit a cég fennállása alatt az ügyfelek szerettek volna feladni, és nem mindig értették, hogy miért nem lehet.

 

7.  Tűzifa a konténerben

Ha szállítmányt küldünk, nem árt arról gondoskodnunk, hogy minden szépen rendezetten be legyen csomagolva. Vélhetőleg erre gondolt az az elővigyázatos feladó is, aki a hasogatott tűzifa-gyűjteményét egy konténerben szerette volna rábízni a futárszolgálatra.

 

6. Lovacska-kezdemény

A szerelem gyönyörű dolog – kár, hogy sokszor falakba ütközik. Egy romantikus lovász ezen felbátorodva úgy döntött, hogy megmenti a két szerelmes paripa párkapcsolatát, sőt, új szintre viszi: ez lehet az egyetlen magyarázat, hogy a csődörének szaporítóanyagát adta volna fel. 

 

5. Házi kedvenc

Emlékszünk még arra gyerekkorunkból, hogy mennyire boldogak lettünk volna, ha egyszer csak bekopogtatnak az ajtón, és ott van előttünk egy tündéri kiskutya/kiscica/kishörcsög? Volt, aki úgy képzelte a meglepetést, hogy jó lesz az is, ha sima csomagban adja fel az élő kutyát.

 

4. Szökőkút

Mindannyiunk életében elérkezik az a pillanat, amikor szeretnénk valakit lenyűgözni a romantikus személyiségünkkel. Általában erre a célra megteszi egy gyönyörű rózsacsokor, vagy egy gyertyafényes, finom vacsora, de mindig van olyan köztünk, aki nem elégszik meg a kommersz dolgokkal. Így történhetett meg az, hogy valaki egy komplett szökőkutat küldött volna a futárszolgálattal. Ugye, hogy jól mutatna az ötödiken, a 3 négyzetméteres előszobában egy márvány szökőkút?

 

3. Disznóságok

A legjobb falatokat szeretjük megosztani a szeretteinkkel – na de mi van akkor, ha pont egy disznótorról sikerült lemaradniuk? Volt, aki ezt a helyzetet úgy oldotta volna meg, hogy futárral küldte volna el a frissen bontott, még meleg húst.

 

2. Szöcske

Ha már élő állatról van szó, illik az elemózsiájáról is gondoskodni. Így történhetett meg, hogy futárral küldtek volna élő szöcskéket, állateledel gyanánt. 

 

1. Emberi hamvak

A horrorfilmekből kiderült már régen, hogy számtalan módszerrel el lehet tüntetni egy embert a föld színéről – az elásástól kezdve a kútig rengeteg kiváló módszerről tudnának minket oktatni a sorozatgyilkosok. A rafinált megoldás mindig plusz pont, de nem biztos, hogy a hamvak feladója beleképzelte magát szegény futár vagy az ügyintéző helyébe.

 

+ 1 Kislány

Persze néha előfordul az is, hogy nem a küldeményt juttatnánk el a célszemélyhez, hanem fordítva. Németországban már vártáka játék babái azt a kislányt, akit a futárszolgálattal akartak kiköltöztetni a szülők, akik így spóroltak volna meg egy hosszas vonat utat.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában