Egyperces

2016.11.17. 15:32

600. adásához érkezett a Maradj talpon!

A változatos kérdéseiről ismert, feszes tempójú vetélkedőben eddig több mint 5000 játékos tehette próbára tudását.

Hatszázadik adásához érkezett a Maradj talpon! a közmédia népszerű műveltségi vetélkedője. A hétköznap esténként jelentkező műsor rendre a köztévé lenézettebb műsorai közé kerül: szerda este az 599. adás 463 ezer nézőt ültetett a tévé elé.


A vetélkedő októberben ünnepelte ötödik születésnapját az 570. adással, november 18-án, csütörtökön pedig már a 600. Maradj talpon! kerül képernyőre. A vetélkedő alapjául az Armoza Formats "Still Standing" formátuma szolgál, melyből a világon sehol nem forgattak annyi adást, mint Magyarországon. A változatos kérdéseiről ismert, feszes tempójú vetélkedőben eddig több mint 5000 játékos tehette próbára tudását és több mint 36 ezer kérdés hangzott el. A játékosok az öt év alatt csaknem egymilliárd forintot vittek haza, a fődíjat viszont mindössze négy játékosnak sikerült elnyernie, legutóbb Kiss Juditnak, a szeptember 26-i adásban.


A szerdai nap második legnézettebb műsora volt a köztévé kínálatában A hegyi doktor 450 ezres nézőtáborával. A sportesemények közül a kézilabda női NB I. érdekelt sokakat, a Vác - FTC mérkőzést 43 ezren látták. Az M2 a 4-12 évesek körében a 6 és 20 óra közötti műsorsávban 9,2 százalékos közönségarányt ért el. Ezzel újra a második helyen végzett a gyerekcsatornák között.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában