Egyperces

2016.10.21. 09:52

Több kollégáját is keményen kiosztotta Havas

Bár mosolyogva üdvözölték egymást, Havas Henrik kemény szavakkal ment neki Hajdú Péternek az ATV Esti Frizbi felvételén.

A tanár úr ráadásul nem csak a vendéglátóját, számos hazai hírességet is kiosztott, Hajdúnak ugyanakkor hosszasan megpróbálta elmagyarázni, miért nem való a képernyőre és mit gondol róla valójában. Például azt, hogy nem ért a nőkhöz - írja a BorsOnline.


– Miért kell egyáltalán nőkről nyilatkozni? Ezt sem értem – magyarázta Henrik, majd Hajdúhoz fordulva felsorolta, mit gondol arról, akik nőkről nyilatkoznak.


– Vagy látens homoszexuális, vagy impotens, vagy valamit kompenzál. Később Bochkor Gáborral vont párhuzamot. – Mindketten közepes tehetségűek vagytok – provokálta Hajdút.


– Ezzel a pofával ezt ne erőltesd! Ez nem jó út! Tudod, hova vezet? A szakadékba! – vágta az arcába, de Hajdú meg sem rezzent. Havas eztán tanáccsal is ellátta a földbe döngölt házigazdát, megjelölte a terepet, ahol sikeres lehet.


– Jó menedzser lennél. Magamat például simán rád bíznám! A felvételt követően a Borsnak úgy értékelt, szerinte Hajdú tanult a beszélgetésükből.

MEGKAPTÁK A MAGUKÉT


Gönczi Gábor „Gönczinek annyi köze van a hírekhez, mint nekem a harang­öntéshez."

Friderikusz Sándor „Könyvből tanulta a szakmát. De rossz könyveket olvasott."

Sebestyén Balázs „Tanítottam, már az iskolában is nagy volt a pofája."

 

Borsonline.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!