Egyperces

2016.10.17. 13:09

Nyerjen középkori lakomát a Comedy Centrallal!

Október 24-én indul a csatorna új, saját gyártású produkciója, a Magyarországon még sosem látott formátumú Tömény történelem.

Október 24-én indul a Comedy Central új, saját gyártású produkciója, a Magyarországon még sosem látott formátumú Tömény történelem, amelyben bevállalós sztárok néznek a pohár fenekére, hogy történelmünk eseményeit mámoros állapotban írják újra. A humoros történeteket neves színészek elevenítenek meg a képernyőn hang nélkül, tátogva.


A premier kapcsán a csatorna most értékes nyereményekkel kedveskedik a nézőinek. Szeretnéd te megkaparintani valamelyiket? Nem kell mást tenned, mint október 17-étől árgus szemekkel figyelni a hétfőnként sugárzott Modern Családot, és a megjelölt elérhetőségek bármelyikén beküldeni a Pritchett família kalandjai alatt felbukkanó egy-egy fontos magyar történelmi esemény címét. Érdemes minden hétfőn 21.00-kor a Comedy Centralra kapcsolni, hiszen a három héten át tartó játék résztvevői között hetente értékes vásárlási utalványt sorsolnak ki, a legkitartóbbak pedig akár hat személyre szóló középkori lakomát is elkölthetnek egy autentikus lovagi étteremben. A nyereményjátékkal kapcsolatos részleteket: www.comedycentral.hu-n találod!


Hangolódj velünk a Tömény történelemre!

Ha tudásra is szomjazol...


Október 24-étől, minden hétfőn 22.00-tól a Comedy Central műsorán!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!