Egyperces

2016.10.10. 13:21

Indiai sorozat érkezik az RTL Klubra

Október 14-én 15.55-kor dupla résszel debütál Magyarországon elsőként az RTL Klubon az egyik legsikeresebb indiai szappanopera, A kis menyasszony. A Kelet-Európában már nagy sikerrel futó filmsorozat az ezerarcú India szigorú társadalmi szabályaiba, azon belül is a gyermekházasságok világába kalauzolja el a nézőket.

munkatársunktól

Az RTL Klub ismét úttörő televíziós lépést tesz: Magyarországon ugyanis először a vezető kereskedelmi csatornán lesz látható India egzotikus világában játszódó szappanopera, A kis menyasszony. A sorozat saját hazájában és külföldön egyaránt bizonyított már: ez az első olyan sorozat Indiában, amelyből több mint 2000 epizódot forgattak le, és amely Kelet-Európában már számos helyen nagy sikerrel fut.


A főszereplőt Anandit, India szigorú társadalmi szabályainak megfelelően, szülei nyolc évesen férjhez adják egy társadalmilag megfelelőnek tartott család hasonló korú fiúgyermekéhez. A kislánynak egy csapásra megváltozik az élete, feleségként egyik napról a másikra maga mögött kell hagynia családját és gyermeki énjét is. Anandi azonban fiatal kora ellenére is nagyon öntudatos, nem akar beletörődni a neki szánt életbe, így ellenszegül a hagyományoknak.


A kis menyasszony című indiai filmsorozat október 14-én, pénteken 15:55-kor dupla résszel indul az RTL Klubon, majd október 17-től heti öt epizóddal, hétfőtől-péntekig 16:20 perctől láthatják a nézők.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!