Egyperces

2016.07.21. 13:12

Nyílt nap Barátok közt!

2016. július 21-én láthatják a nézők a Barátok közt 8000. epizódját. Az ünnep alkalmával a sorozatkészítői vendégül látták a fóti Károlyi István Gyermekközpont lakóit kísérőikkel, valamint a sorozat hivatalos közösségi oldalán rendezett kvíz játék legjobb válaszadói közül kisorsoltakat, akik megismerhették a sorozat titokzatos és izgalmas világát.

munkatársunktól

A vendégek a színészek kíséretében bekukucskálhattak a sorozat kulisszái mögé és kipróbálhatták az egyes munkafolyamatokat. A sminkben sebek, monoklik, vagy éppen ünnepi sminkek készültek, a fodrászatban egyedi hajkölteményeket kreáltak és parókákat próbálhattak fel a vendégek. A ruhatárban megnézhették kedvenc karaktereik jelmezeit, amelyekbe bele is bújhattak, a hangstúdióban megtudhatták hogyan és mikor kerül a csengetés, a tányércsörömpölés az adásba. Azt is kipróbálhatták, hogy milyen jó a megfigyelőképességük, mennyire jó berendező, kellékes válna belőlük. Megnézhették a stúdióban az ismert helyszíneket és a Rózsa Bisztróban eljátszottak egy rövid jelenetet is. 


Mindezek mellett a csoportoknak feladata volt, hogy megsüssenek 8000 palacsintát. Bár ezt a számot végül nem érte el a közönség kedvenc desszert, de a kisült több száz palacsinta elfogyott, a program pedig igazi élmény volt mind a vendégek, mind pedig a sorozat színészei és stábtagjai számára.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!