Egyperces

2016.07.26. 09:53

Lagzi Lajcsi visszavonta a feljelentést

A hónap elején történt gyerekverési ügyben senki sem perel senkit.

A Bors számolt be elsőként arról, hogy július elején egy néhány tinédzser bemászott Galambos Lajos telkére, ott megbontottak egy gátat, és a kiömlő vízben pancsoltak. A megérkező gazda és üzlettársa, Cs. Cs. dulakodni kezdett a srácokkal. Az egyik fiú édesapja a helyszínen megütötte Lajcsit - ezt állítja a zenész -, Lajcsi és Cs. Cs. pedig megrángatta az egyik gyermeket, a másikat pedig megütötte - ezt vallották a fiúk.


Most úgy néz ki, hogy egyedül Galambos üzlettársa, Cs. Cs. maradt gyanúsított, minden más résztvevő, így a népszerű zenész is megússza a dolgot.


- Bíróság helyett mediációra mentek, vagyis megegyeznek békében - mesélte a Bors az édesapa rokona, aki maga is jelen volt a verekedésnél.


Az informátor elmondta, így Lajcsinak nem lesz újabb rendőrségi ügye, és az apukát sem vonják vizsgálat alá. Hozzátette: egyedül Cs. Cs. félhet, ellene könnyű testi sértés és személyi szabadság megsértése a vád, abból biztosan bírósági ügy lesz.

 

Borsonline.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!