Egyperces

2016.07.19. 12:35

Kollégái sem tudják, mikor térhet vissza Rékasi

A produkció a színész egészségi állapotáról nem adhat felvilágosítást. A Barátok közt stábja visszavárja őt.

Egyre nagyobb a rejtély Rékasi Károly körül. Súlyos súlyos fertőzését a jelek szerint nem sikerül megállítani az orvosoknak, a fertőzés egyre beljebb és beljebb halad a színész szervezetében - idézi fel a Bors.


Folyamatos orvosi kontrollra, sebe tisztítására van szüksége, antibiotikumos kezelést kap.


A Barátok közt nem adhat felvilágosítást a színész állapotáról, bármilyen legyen is az. Utolsó közleményükben jelezték, hogy teljes felgyógyulásakor számítanak Rékasi Károlyra.

 


Károlyt utolsó, nem tervezett műtétjekor felmentették a munkavégzés alól, karaktere pedig hamarosan eltűnik a sorozatból. Hogy mikor és milyen körülmények között, az egyelőre rejtély.


- Természetesen kapunk információt Karcsitól az állapotával kapcsolatban, de kérésének megfelelően – miszerint az egészségi állapota magánügy –, bizalmasan kezeljük. Reményeink szerint hamarosan újra láthatják majd a nézők Rékasi Károlyt a sorozatban, de semmi esetre sem sürgethetjük ezt az időpontot – mondta el a produkció sajtófőnöke.

 

Borsonline.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!