Egyperces

2016.07.08. 17:02

Guinness rekordra készül Bódi Csabi

Bódi Csabi, a Sláger TV mulatós műsorának házigazdája élete egyik legnagyobb dobására készül: egy maratoni klipsorozattal Guinness rekordot szeretne felállítani. Emellett természetesen a Sláger TV Party című műsorral is járja az országot: műsorvezető társával, Varga Kingával július 17-én vasárnap Tótkomlóson lépnek majd színpadra. <br>

Péntek esténként a legnagyobb bulikkal várja nézőit a Sláger TV Party, amelynek felvételein alkalmanként több ezer ember mulat országszerte. A zenecsatorna népszerű mulatós műsora július 17-én vasárnap Tótkomlósra érkezik, ahol a műfaj legkiválóbb képviselői szórakoztatják majd a nagyérdeműt, köztük Sós Fecó és Hencsy, Rigó Mónika, Bódi Guszti és Margó, Márió a harmonikás, Csocsesz, a Dupla KáVé és Mohácsi Brigi. A party házigazdái Bódi Csabi és Varga Kinga lesznek, akik év eleje óta együtt vezetik a műsort.

- Nagy megtiszteltetés Kingával együtt dolgozni, hiszen zseniális énekesnő, csodás előadó és igen csinos hölgy egyben, szerintem ez a három tulajdonsága teszi annyira ütőssé - kezdte Csabi, aki korábban a szüleivel együtt énekelt határon innen és túl is. - Eleinte furcsa volt a családból kilépve egy egészen más miliő, de sok segítséget kaptam és kapok ma is. Fájdalmas volt meghozni ezt a döntést, de megbeszéltem édesapámmal, és el tudtuk engedni egymást úgy, hogy szerencsére külön-külön is sikeresek tudtunk maradni - mesélte az énekes, akinek rengeteg fellépése és Sláger TV-s műsorvezetői munkája mellett kevés ideje jut a magánéletre.

- Nagyon sokat vagyok úton, de élvezem, imádom, ez az én adrenalinom. Emellett igyekszem a feleségemmel és a fiaimmal is időt tölteni: moziba, cirkuszba, színházba és étterembe is szoktunk menni. Nemrég voltunk például Mariah Carey koncerten Bécsben, legközelebb pedig Beyoncé-ra megyünk - folytatta Csabi, aki tele van tervekkel. - Szeretnék 4-5 új klipet készíteni, a Szexy Lady történetének folytatásaként, ebből az egyiket a Sláger TV-vel vesszük fel augusztusban. A célom az, hogy megdöntsem a leghosszabb videoklip-sorozat Guinness rekordját - árulta el Csabi, aki elfoglaltságai mellett arra is szakított időt, hogy műsorvezető társának, Varga Kingának segítsen.

- Korábban az ismeretlen helyzetektől mindig tartottam egy kicsit, Csabi viszont megnyugtatott, hogy nem lesz semmi gond, mindent meg fogunk oldani - vallotta be az énekesnő, akinek a zene kicsi korától kezdve élete részét képezi. - Édesapám zenész, énektanár, így mindig is természetes közegem volt a zene. 9 éve énekelek egy vendéglátós duóban. Bálokon, esküvőkön, születésnapokon lépünk fel, az viszont újdonság volt számomra, hogy milyen sokan kíváncsiak egy-egy Sláger TV Partyra. Az egyik legemlékezetesebb fellépés számomra a nyírkarászi volt, mert őszintén megdöbbentett, hogy egy szabolcsi településen vasárnap este ott áll 4000 ember, hogy láthasson minket és velünk bulizhasson. Ez nagyon jó érzés - tette hozzá Kinga, aki Bódi Csabival hétről-hétre a legjobb bulikat hozza el a Sláger TV nézőinek.

Sláger TV Party Bódi Csabival és Varga Kingával péntekenként 20.00 órakor a Sláger TV műsorán!

Címkék#Celeb

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!