Egyperces

2016.07.14. 22:48

Egy indiai teacég 6000 zacskó zöldteát küldött Trumpnak, hogy "megtisztulhasson"

Egy indiai teavállalat 6000 zacskó filteres zöldteát küldött Donald Trumpnak, az amerikai republikánusok várható elnökjelöltjének abban a reményben, hogy az majd úgymond megtisztítja a populista kijelentéseiről ismert ingatlanmágnás lelkét és "okosabbá" teszi őt.

A különös ajándék a kolkátai székhelyű Te-a-Me Teas nevű cégtől származik.


Szumit Sah, a vállalat vezetője elmondta: "úgy gondoljuk, a zöldtea majd segíteni fog neki megtisztítani testét, lelkét, szellemét".


"Bizonyított, hogy a zöldtea okosabbá teszi fogyasztóit. Az üzenet tehát: Trump úr, fogyasszon teát! A saját, de Amerika és a világ érdekében is" - tette hozzá a cégvezető.


Az indiai vállalat létrehozott egy külön honlapot is www.teafortrump.com internetes címmel, ahol fel lehet szólítani Trumpot, hogy naponta igyon a serkentő folyadékból.


A most küldött 6000 filter napi négy alkalommal történő fogyasztás mellett négy évre elegendő.


Sah emellett tagadta, hogy a tréfás ötlet reklámcélokat szolgálna, hiszen - mint ismertette - vállalata nem is exportál terméket az Egyesült Államokba.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!