Egyperces

2016.06.07. 09:50

Még életében múzeumot nyitnak Bangó Margitnak

Az énekesnő szülővárosa, Vásárosnamény úgy döntött, Bangó megérdemel egy róla szóló múzeumot. Nem tudni még, hogy mikor nyit.

Bangó Margitot is meglepetésként érte, amikor Vásárosnamény városvezetői felhívták azzal: mit szólna hozzá, ha nyitnának egy Bangó Margit-múzeumot?mAz énekesnő szülővárosa díszpolgára is, megtiszteltetésnek érzi, hogy felmerült az ötlet.

Azt még pontosan nem tudni, mikor nyit a múzeum, és belépőt kell-e majd fizetni, Vásárosnamény polgármestere azonban már most biztos abban, hogy sok mindenkit fog érdekelni.

– Létrehozunk egy szolgáltatóházat, amelyben kap egy szobát Margit is, ez lesz a Bangó Margit-múzeum, tele az ő személyes dolgaival. Korábban az ő testvére élt abban a házban – magyarázta a Borsnak Filep Sándor polgármester, aki bízik abban, hogy idén már megnyitja kapuit a múzeum.

Bangó Margit, az Édes élet sztárja a kamera előtt megmutatta a legkedvesebb ruháját, amelytől biztosan megválik majd.– Úgy gondolom, a múzeumba olyan dolgokat kell vinni, ami tizenhét éves koromtól kezdve napjainkig az életem része volt, a legkedvesebb holmijaimat, hogy azok megmaradjanak Vásárosnaménynek. Ötven éve vagyok a pályán, lesz miből válogatni. A Nagy Duettben viselt csodálatos ruhámat is elviszem, azt egy klipben is viseltem. Biztosan viszek majd arany- és platinalemezeket, a jubileumi koncertem plakátját is – magyarázta Bangó Margit.

Borsonline.hu

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában