Egyperces

2016.06.24. 11:33

Autóbalesetet szenvedett a Barátok közt Hoffer Józsija

Körtvélyesi Zsolt még sántikál ugyan, de már jól van.

Kettős életet él Körtvélyessy Zsolt, mivel budapesti otthona és vidéki színháza között ingázik. Színészi pályafutása alatt több mint száz filmben és megszámlálhatatlan hazai és nemzetközi tévéjátékban láthattuk, mégis a Barátok közt Hoffer Józsijaként lett országosan népszerű. A hetvenöt éves mű­vész mai is tetterős, de legfőképpen szerencsés, mert a minap súlyos sérülések nélkül szállt ki rommá tört autójából.


– A Kecskeméti Katona József Színház tagja vagyok, ott is van egy garzonom. Berendezkedtem a színészlakásban, nem szeretnék naponta ingázni. Ez a házasságomnak is jót tesz. Negyven­egy éve vagyunk együtt a feleségemmel, ez mindkettőnk első házassága és jól vagyunk – mesélte a Borsnak a színész, aki sántikálva érkezett az interjúra. Kiderült, csak a szerencsén múlt, hogy túlélt egy karambolt.


– Autóbalesetem volt. Épp a színházba indultam próbára, amikor a Hungária körúton elém vágott egy autó és belecsapódtam. A combom sérült meg, de már jól vagyok. Az autó javítása viszont elvitte a nyaralásra szánt pénzt.


A kocsiját azóta megjavították és szerencsére Zsolt is jól van, egy dolog bántja csak, hogy most túl sok szabadideje lesz.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában