Egyperces

2016.06.23. 11:42

A fáradtság miatt nincs kedve a szexhez Berki Krisztiánnak

"Én is jártam már úgy, hogy akár egy hét is eltelt és Pamelával egyáltalán nem volt szexuális kapcsolatom, de persze mással sem" - vallotta be.

Nőből, autóból, munkából: mindenből a maximumra törekszik Berki Krisztián! Ezekért képes mindet megtenni, mindez pedig rengeteg fáradsággal jár. Magával szemben is maximalista, a munka mellett fontosnak tartja, hogy kedvesének Pamelának is a legtöbbet nyújtsa minden téren.


A külső szemlélőnek úgy tűnhet, hogy A Berki fáradhatatlan, de korántsem volt ez mindig így. Még vele is előfordult, hogy a fizikai leterheltség miatt nem volt már kedve az esti együttlétekhez.


Én is jártam már úgy, hogy akár egy hét is eltelt és Pamelával egyáltalán nem volt szexuális kapcsolatom, de persze mással sem – vallotta be Berki!


Sok férfi küszködik a napi stressz okozta libidó csökkenéssel, a TV2 sztárja szerint erről beszélni kell, és ami a legfontosabb, van megoldás arra, hogy a nap végére az életerő ne csökkenjen.


- Borbálafű-kivonatot fo­gyasz­tok. Brutálisan energetizál! Nem csak este, otthon a párnák között tudok általa jobban teljesíteni, hanem műsorvezetőként is - mondja.


- Az én korosztályom nem szívesen vallja be, ha fáradt, mert az egy negatív dolog és ezért nem szimpatikus. Eközben tudom, hogy a férfiak csak úgy tudnak helytállni, ha nem a heti 40 órás műszakot tolják, ennél sokkal többet kénytelenek vállalni, hogy eltudják tartani a családot. Be kell vallanom, hogy alkalmanként – amikor napi 16-20 órát kell talpon maradnom- bizony én is kifáradok, pedig máskor azt hiszem, hogy elpusztíthatatlan vagyok - tette hozzá.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában