Egyperces

2016.03.18. 08:52

Újabb megdöbbentő pletyka kelt szárnyra Lagzi Lajcsi kapcsán

A zenész egyik ismerőse szerint nem véletlen, hogy a Galambos család Mexikó felé vette az irányt.

- Nem jön haza Galambos Lajos - állítja a népszerű zenész egyik ismerőse a Borsnak, aki azt sem tartja kizártnak, hogy Lajcsi az ítéletet külföldön várja meg.


Meglepő fordulat lenne, különösen azok után, hogy a népszerű trombitaművész szabadulása után számos alkalommal hangsúlyozta, hogy ártatlan, és bízik benne, hogy kiderül az igazság. Dr. Magyar György is meglepődne, ha Lajcsi nem jönne haza, s a Bors megkeresésére azt is elmondta, a trombitás Mexikóban sem lehet tejes biztonságban.


- A távollétében is lefolytathatják az eljárást, a rendelkezésre álló bizonyítékok alapján még ítélet is születhet - magyarázta a sztárügyvéd a lapnak.


Dr. Magyar elmondta, ugyanakkor, ha a nyomozóhatóság vagy a bíróság úgy ítéli meg, hogy szükséges a meghallgatása vagy a jelenléte, akkor akár nemzetközi elfogatóparancsot is kiadhatnak ellene. És ha nincs is kiadatási egyezmény egy adott országgal, akkor is ellenőrizhetik, és kiadatási őrizetbe is kerülhet. Ezek után pedig hazaszállíthatják, nemzetközi bűnügyi együttműködés keretében. A sztárügyvéd szerint ugyanakkor ma már arra is van lehetőség, hogy Lajcsit vagy bárki mást úgy hallgassák meg a nyomozók, hogy emiatt nem feltétlenül kell hazautaznia, ha tartós lenne a távollét.


 

Borsonline.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!