Egyperces

2016.03.31. 15:25

Panaszt tettek az állatvédők az RTL-es Farm miatt

Az állatvédők szerint a műsor barbár, a valóságshow-ban látottak pedig érzésük szerint kimeríthetik az állatkínzás fogalmát.

– A barbár és embertelen műsorban egy tyúkot már kivégeztek. Mi fog történni a többi állattal? – tette fel a kérdéseit a Borsnak Bozsilova Mária, az Állatmentő Szolgálat kuratóriumi tagja.


– Alapítványunk jogászai már vizsgálják az aggályos részeket. Nem kizárt, hogy az RTL Klub székháza elé vonulunk tüntetni - tette hozzá.


Az állatvédők egyébként úgy tudják, a helyszín, a farm egy szlovéniai településen található, ami egyébként az esetleges jogi felelősségre vonást alaposan megnehezítené.


Szívesen tárgyalnának az RTL Klub illetékeseivel, de közérdekű bejelentésükre nem kaptak választ. A csatorna szerint nem kaptak ilyen levelet.


– Állatorvosunk napi szinten ellenőrzi a játékosokkal együtt élő állatok állapotát, és úgy látja, hogy rendesen gondozzák őket. Elegendő élelmet és megfelelő ellátást kapnak – tájékoztatta a Borsot a csatorna marketingkommunikációs osztálya.

 

Borsonline.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!