Egyperces

2015.11.23. 16:06

Indul a Kocka a TV2-n

Hét játék, kilenc élet, hihetetlen izgalmak és tízmillió forintos főnyeremény - ez A Kocka. Ma este indul a TV2 vadonatúj game-showja Ördög Nórával.

munkatársunktól

A játékosoknak saját határaikat feszegetve, komoly koncentrációt és ügyességet igénylő feladatokkal kell megküzdeniük a közel öt tonnás kocka belsejében, hogy minél több pénzzel mehessenek haza.


Ma este elindul a TV2 eddigi leglátványosabb game-showja, A Kocka Ördög Nórával. A játék középpontjában álló közel öt tonnás kockában a játékosoknak mindent be kell vetniük. A tízmilliós fődíjért hét feladatot kell teljesíteniük a versenyzőknek, amihez kilenc életet kapnak a játék elején. Jól mutatja, mennyire erőt próbáló játék A Kocka, hogy a műsor angliai történetében mindössze egyvalakinek sikerült haza vinnie a fődíjat a kilenc évad alatt. Így bármennyire is soknak tűnik a kilenc élet, nem lesz egyszerű dolga annak, aki felveszi a harcot A Kockával.


A monumentális kocka Angliából érkezett a magyarországi stúdióba. A játékokhoz használt, szigorú szabályok szerint legyártott eszközök nagy részét is külföldön gyártották. A játékosok mozdulatait tizenhárom kamera és egy speciális, ötven fényképezőgépből álló úgynevezett fot rögzítette. Így az érzelmek mellett a különleges látványvilág is főszerepet kap a ma este induló szuperprodukcióban.


A Kocka – november 23-tól minden hétköznap este 20:15-kor a TV2-n!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!