Egyperces

2015.09.22. 19:40

Kiderült, ki a legpiásabb James Bond

Egy brit folyóirat munkatársai kiszámolták, mennyi alkoholt fogyasztott őfelsége ügynöke minden egyes James Bond-filmben.

A Daniel Craig alakított James Bond minden idők legtöbb alkoholt fogyasztó 007-es ügynöke a The Grocer Magazine kimutatása szerint.

A brit folyóirat munkatársai kiszámolták, mennyi alkoholt fogyasztott őfelsége ügynöke minden egyes James Bond-filmben.

Több mint öt évtizeden át hat színész alakította a 007-es ügynök szerepét. Daniel Craig, aki eddig három alkalommal játszotta James Bondot, filmenként átlag 20 egységnyi alkoholt fogyasztott el szerepében.

Craiget Pierce Brosnan követi a listán, aki filmenként 12 egységnyi alkoholt ivott. Sean Connery, az első James Bond és Roger Moore 11 egységnyi alkoholt fogyasztott, az ausztrál George Lazanby 9 egységnyit. Timothy Dalton, akit a legunalmasabb 007-es ügynökként tartanak számon, mindössze 4,5 egységnyi alkoholt fogyasztott.

A The Grocer Magazine, amely az új James Bond-film, a 007 Spectre: A Fantom visszatér novemberi premierje előtt hozta nyilvánosságra kimutatását, úgy véli, hogy a növekvő alkoholfogyasztás a szponzorok, mint például a Heineken egyre nagyobb hatalmában keresendő. A legújabb Bond-filmet a Belvedere vodkamárka támogatja.

"Ez számos ok miatt számít. A Bond a legerőteljesebb filmfranchise a világon". A legutóbbi film, a Skyfall minden idők legnagyobb bevételét hozó brit film volt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!