Egyperces

2015.09.05. 09:24

Gyűlöli egymást Havas és Friderikusz

Annyira gyűlöli egymást Havas Henrik és Friderikusz Sándor, hogy még a sokat tapasztalt Hajdú Péter is inkább úgy döntött, meg sem próbálja kibékíteni őket.

Nem ritka a showbizniszben, hogy két dudás nem fér meg egy csárdában, de az az utálat, ami Havas és Friderikusz közt van, mégiscsak páratlan. Lassan három évtizede, hogy gyilkos indulatokat táplálnak egymás iránt. A Tanár úr többször is elmondta, hogy akár még tettlegességig is elmenne, de azt mindenképpen megbánta, hogy annak idején nem húzott be a kollégájának - írja a Bors.

Most mindketten a TV2-nél dolgoznak, ahol meglehet az esély arra, hogy találkozzanak.

- Két felnőtt emberről van szó, oldják meg egymás közt. Egyébként nem hiszem, hogy valaha kibékülnek, mert nagyon komoly ellentét van köztük. Egyikük sincs státuszban a csatornánál, egy-egy műsorra szerződtek. Havas élő műsorban lesz a Sztárban sztárban, Friderikusz műsorát pedig egy másik időpontban rögzítjük. Kicsi az esély, hogy találkozzanak - mondta el Hajdú Péter, aki nem vállalkozik arra, hogy kibékítse a két férfit.

Havas nemrég azt nyilatkozta - Az, hogy ellopta egy sikeres műsoromat, nem érdekelt volna. De, hogy a lopott műsort kiadta könyv formájában, és azt írta benne, hogy milyen szerencse, hogy van egy bátor és tehetséges kolléga a rádióban, aki folytatja azt, amit ő elkezdett – hát, az kiverte nálam a biztosítékot! Sajnálom, hogy nem vertem meg, talán embert faragtam volna belőle!

Sándor egyébként a 2008-ban megjelent interjúkötetében, az Eddigben elmondja, hogy van némi igazsága Havasnak:

„... megadom az esélyét annak, hogy Havasék Szorítója volt előbb... Tegyük fel, Havasnak igaza volt! Akkor is, hol zavarhatta az ő négy-ötszázezer fős nyilvánosságát az én háromszáz fős nyilvánosságom?" – áll Friderikusz könyvében.

 

Borsonline.hu

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában