Egyperces

2015.08.13. 13:19

14 érdekesség, amit eddig nem tudtunk Gillian Andersonról

A Hajsza című sorozatban nyomozót alakító színésznő ritkán árul el bármit is magáról.

Gillian Anderson megtörte a csendet. A Hajsza című sorozatban nyomozót alakító színésznő ritkán árul el bármit is magáról. Védi a magánéletét, mert már sokszor megtapasztalta, hogy milyen veszélyei vannak annak, ha túl közel engedi magához a kíváncsiskodókat. A közelmúltban viszont megosztott néhány „hasznos" információt magáról, amelyekről eddig szinte sosem mesélt és kiderül belőlük, hogy milyen is ő valójában.

1. Tisztában van vele, hogy mennyire fontosak napjainkban a számítógépek, azonban képtelen megbarátkozni ezekkel a masinákkal és a szükségesnél többet sosem ül a gép elé. Egyszóval nem köti le őt a bitek és bájtok világa.

2. Képtelen mozgatni rendesen a bal karját. Ennek oka, hogy két éve egy forgatáson alaposan megfázott a válla, aminek szövődményeként ma sem tudja kilencven foknál magasabbra emelni a kezét a bal oldalán.

3. Kedvenc növénye a kenyérfa, ami Sri Lankán és más egzotikus keleti helyeken honos.

4. Hadilábon áll a nyelvekkel. Nem szeret és a saját tapasztalatai alapján kiderült, hogy nem is tud, az angolon kívül más nyelvet megtanulni, használni.

5. Nincs kibékülve a haja színével, mert az sem nem szőke, sem nem vörös. Unalmas egérszürke barnaként aposztrofálja a feje búbját körbeölelő fürtöket.

6. Ha szomorú mindig étcsokoládét eszik. Ugyanis egy tábla elmajszolása mindig jobb kedvre deríti.

7. Itt-ott ugyan van nyoma, de széles körben nem ismert, hogy van harmadik neve is. Valójában Gillian Leigh Anderson néven anyakönyvezték.

Gillian Anderson

Gillian Anderson a Hajsza című tévésorozat egyik jelenetében.
8. Eltemetette a testvérét. Aaron alig 30 évesen halt meg agytumorban. A férfi betegségét gyerekkorára vezették vissza, amikor neurofibromatosis-ban szenvedett. Emiatt Anderson mind a mai napig a Neurofibromatosis Hálózat szenvedélyes támogatója.

9. Van viszont egy húga is, Zoé, akire nagyon büszke. Főként az akaratereje, kitartása miatt. A leszbikus lány a közelmúltban ment hozzá a barátnőjéhez.

10. Mindössze 24 éves volt, amikor kiválasztották Scully szerepére az X-aktákban, de a színésznő azt füllentette a producereknek, hogy már 27 esztendős. Azért tette ezt, nehogy a kora miatt essen el a felkéréstől.

11. London a kedvenc városa. Ott élt a Hajsza című sorozat forgatása közben is gyermekeivel.

12. Imádja a rajzfilmeket. Vitathatatlan kedvence a Madagaszkár második része és abban is a pingvinek beszólásait kedveli a legjobban.

13. Sosem néz tévét. Inkább csinálni szereti a sorozatokat, de a képernyő előtt már képtelen megmaradni. Ugyanakkor a Hajsza készítése életre szóló élménye volt és bármeddig képes lenni folytatni ezt a szériát annyira sok csavar és fantasztikus figura van benne.

14. A konditermekkel ki lehetne kergetni őt a világból. Edzés helyett odafigyel arra, hogy mit eszik, és többet sétál, ha szükséges. Bármire hajlandó annak érdekében, hogy sose kelljen az izzadtságú testépítő szalonokba betennie a lábát.

Gillian Andersont legközelebb augusztus 23-tól a Paramount Channelen vetített Hajsza című sorozat első évadában lehet látni, amely egy öt részből álló minisorozat. Két "vadász" életét követi egyazon történeten belül. Egyikük az eltökélt Stella Gibson detektív főfelügyelő. A másik főszereplő, Paul Spector egy sorozatgyilkos, aki ragadozóként ejti el áldozatait az észak-írországi Belfast utcáin.

Címkék#Celeb#film
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!