Egyperces

2015.07.20. 14:40

Prímásversenyt rendez a Muzsika TV

6 és 22 év közötti fiatalok jelentkezését várják, akik hivatásként tekintenek a prímás szakmára.

munkatársunktól

A prímásokról az első hiteles feljegyzések a 18. századból ismertek. A Muzsika TV viszont most lehetőséget ad arra, hogy a 21. században is legyenek híres prímások, ezért újonnan induló, a hazai televíziózásban egyedülálló tehetségkutató versenyébe várja a jelentkezőket!

Az RTL Magyarország népszerű kábeltelevíziós csatornája, a Muzsika TV 6 és 22 év közötti fiatalok jelentkezését várja, akik hivatásként tekintenek a prímás szakmára. Hogy miről lehet megismerni a jó prímást? Művész vagy éppen vállalkozó? A válasz nagyon egyszerű: mindkettő. Ahhoz, hogy valaki ezt a hívatást sikeresen űzze, nagyon sok meghatározó tulajdonsággal kell, hogy rendelkezzen. Kitűnő zenei intelligencia, kiemelkedő hangszertudás, vezetői készség, emberismeret, tárgyalási készség, nagyfokú művészi előadókészség. Mindemellett pedig legyen szimpatikus, megnyerő megjelenésű és viselkedésű.

Ifj. Sántha Ferenc példakép lehet: a Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas hegedűművész és prímás jelenleg a Magyar Nemzeti Cigányzenekar művészeti igazgatója és vezető prímása

Ifj. Sántha Ferenc példakép lehet: a Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas művész a Magyar Nemzeti Cigányzenekar művészeti igazgatója és vezető prímása.
A leghíresebb prímások hangszertudása, virtuozitása vetekedett a világ hegedűművészeinek adottságaival. Ezek a művészek mindig csodálattal elismerték a magyar prímások kivételes tudását és tehetségét. De ez csak egy fontos momentum a sok közül. Nem elég ahhoz, hogy valaki jó prímássá váljon. Ezen a zenei versenyen végigizgulhatják a nézők az erre a pályára készülő fiatalok vetélkedését. A Muzsika TV az http://rtl.hu/rtlklub/primaskerestetik linken keresztül várja a jelentkezéseket, hogy életben maradhasson ez a hagyomány!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!