Egyperces

2015.07.07. 12:30

Kap tízezer dollárt, ha talál barátnőt ennek a férfinek

A 29 éves magányos bankár azért próbál meg partnert szerezni ezzel a módszerrel, mert sajnálja a pénzért és az idejét a rossz randikra és a rossz randipartnerekre.

A 29 éves magányos bankár, Ren You különleegs módját választotta annak, hogy megtalálja élete párját. Készített egy weboldalt, melyen leírja, 10.000 dollárt kínál annak, aki talál neki barátnőt - írja a Mirror.

Ren You feltétele, hogy a kapcsolat tartós legyen. Ha a választott hölgy legalább fél évig randizik vele, abban az esetben kapja meg a kerítő a közel 3 millió forintnyi dollárt. A pénzből csak a kerítő kap, a választott hölgy nem.


Ren azért próbál meg partnert szerezni ezzel a módszerrel, mert sajnálja a pénzért és az idejét a rossz randikra és a rossz randipartnerekre. Úgy gondolja, a jutalom kellő garancira arra, hogy olyan partnert küldenek neki amilyet elképzelt.

Ren You, a Harvadon végzett bankár intellektuálisan kíváncsi nőt keres maga mellé. Olyat, aki szeret gondolkodni az élet nagy kérdésein, és szórakoztatja, ha különböző hipotéziseket boncolgathat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!