Egyperces

2015.07.26. 22:00

Betartotta haldokló barátnőjének tett ígéretét

A két barátnő megfogadta, hogy bármi is történik a másikkal, a másik gyermekeinek gondját fogják viselni. Így lett hirtelen egy négytagú családból nyolc.

A nő még 2014 augusztusában tette ezt az ígéretet legjobb barátnőjének, Elizabeth Diamondnak, amikor kiderült, hogy Diamondnál negyedik stádiumú agyrákot diagnosztizáltak. A két nő már az általános iskola óta elválaszthatatlan volt egymástól, ám végül 2015 áprilisában Diamond szervezete feladta a harcot a halálos kórral szemben. Négy lánygyermeket hagyott volna magára, de barátnője tartotta a szavát, és férjével, Ricóval együtt magukhoz vették Lily-t, Ellát, Samonát és Tarát.


- Ahogy Elizabeth egyre gyengébb lett, egyből rettegni kezdtem, hogy milyen lesz nélküle és mi lesz majd a lányokkal. Tíz évvel ezelőtt el sem tudtam volna képzelni, hogy ilyet tegyek és bár visszakozhattam volna, úgy voltam vele, hogy bármilyen kihívás elé is állít az élet, szembe kell nézni vele. - mondja Ruffino, aki azóta hat gyermeket lát el New York-i otthonában.


A család élete a négy új jövevénnyel alaposan megváltozott és az egészen apró dolgoktól - például hogy nem volt elég székük, vagy elég nagy hűtőszekrényük - a legnagyobbakig rengeteg plusz kiadással kell számolniuk. Ruffinóék története azonban rengeteg szívet megdobbantott és egy internetesen oldalon máris pénzt gyűjtenek nekik, mivel a nagycsaládosoknak járó támogatásra nem jogosultak, de egyébként is rengeteg ismeretlen jóakaró segített neki lakberendezési tárgyakkal és egyéb, a mindennapokban is használatos dologgal. A felajánlott pénzből kibővítenék házukat, hogy a négy Diamond-csemetének még nagyobb helye legyen és új autót is vennének, amiben mindannyian elférnek.

 

Borsonline.hu

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!