Egyperces

2015.07.06. 11:37

Alekosz eltörölné az adókat

Ingyen parkolás mindenhol, olcsó fürdőbelépő, útdíj és egyéb adók azonnali eltörlése - lehetne akár egy hangzatos politikai hirdetés szövege is. Pedig ezek Alekosz politikusi ambíciói.

Nagy Alekosz minap a Közízlés Blognak adott interjújában egyáltalán nem rejtette véka alá velős véleményét a magyar politikai helyzetről. Sajátos politizálásában természetesen honatyáinkat sem kímélte. Többek közt elárulta, hogy Pintér Sándor a legelegánsabb, Gyurcsány Ferenc látványától megéhezik, vidéki disznótorokon meg Orbán Viktornak érzi magát belül - írja a borsonline.hu.

Az éles kritikák mellett viszont csak egy félmondatban ejtette el, hogy szívesen részt venne az országirányításában. A Bors kíváncsi volt Alekosz milyen ügyek mellett kardoskodna népünk életének jobbátételéért, milyen döntéseket hozna politikusként. Az érdi milliomos biztonsági őr pedig felsorolta első körben mik lennének az elképzelései.

- Drasztikus lépéseim egyike lenne, hogy Azonnal elvenném a budapesti parkolómaffiától a pofátlan kaszálás lehetőségét, és ingyenessé tenném a parkolást mindenhol! Pofátlan Adók sorozatát törölném el, nyilvános számonkérésekkel alázva meg mindazokat, akik azt megalkották és alkalmazzák! Semmi háttértárgyalás! Nyilvánosan, lehetőleg élőben! Súlyadó - gépjárműadó első körben. Aztán a többi. Legalább 60.000 forinttal hagynék többet az emberek zsebében havonta - szögezte le Alekosz, hozzátéve azt is, hogy a kedvenc diszkont hipermarket láncolata éjjel-nappal nyitva lenne.

Borsonline.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!