Egyperces

2015.07.23. 08:59

20 évvel fiatalabb lány Kásás Tamás barátnője

A vízilabdásnak egy fitneszversenyen zsűrizve akadt meg a szeme Dorinán. Akkor nem a lány győzött, de most Kásás Tamás személyében övé lett a főnyeremény.

Póta Dorina neve onnan lehet ismerős, hogy tavaly indult a Mr és Miss Fitt, a legsportosabb fiúk és lányok szépségversenyén.

A megmérettetésen nem lett dobogós, de a "főnyereményt" mégiscsak ő hozta el, ugyanis a zsűriben ott ült Tamás is - írja a Bors.


Dorina bájos fe­hér­vári lány, aki nem csak szép és sportos, de eszes is, az ELTE Kommunikáció és Médiatudomány Szakán tanul. A Bors megkereste, a lány pedig megerősítette a hírt:

– Igen, én vagyok a barátnője, de erről többet nem szeretnék mondani - fogta rövidre. Tamást egyelőre nem sikerült elérni.

A szívtiprót hosszú ideje egyetlen nővel se hozták kapcsolatba. Legutóbb két évvel ezelőtt éppen a Bors munkatársai szúrták ki, amint Kocsis Korinnával meghitten falatozott egy budai palacsintázóban.

Borsonline.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!