Egyperces

2015.07.07. 09:28

150 ezres tartásdíjat követel Pécsi Ildikó menye

Jó egy esztendeje ismert Pécsi Ildikóék és menyük, Pártos Csilla jogi vitája. Most megszólal utóbbi jogi képviselője.

– Azt fel tudja dolgozni, hogy a házassága megromlott Szűcs Csabával, és a férje válni akar tőle, de azt már nem, hogy húsz év együtt­élés után egy fo­rint nélkül akarják utcára tenni őt és a fiát. Méltatlannak érzi az egészet, ahogy kezeli őt az anyósa és a férje, azt éreztetik vele, hogy húzzon el a lakásból, menjen isten hírével, már nincs rá semmi szükség – tolmácsolta Pártos Csilla szavait ügyvédje a Borsnak.

– Csak abban tudtak egyezségre jutni, hogy az ügyfelem nevelje a fiát. Szűcs Csaba pedig mindössze néhány hónapja fizet tartásdíjat, havi 20 ezer forintot, és ennyit szeretne továbbra is. Mi azonban 150 ezer forintot kérünk, visszamenőleg - tette hozzá.

Pécsi Ildikó fia, Szűcs Csaba ügyvédje, dr. Bilkei-Garzó Dávid a fentiekkel kapcsolatban a következőt közölte:

Pártos Csillával ügyfelem 2013 októberétől próbál kommunikálni, egyezséget kötni, megállapodni (...). A Pártos Csilla által jelenleg lakott ingatlan vonatkozásában a tulajdonos – aki ügyfelem édesanyja – két és fél év ingyenes lakhatást biztosított volna azzal, hogy a közös költséget is átvállalja Pártos Csilla helyett. Ez sem volt azonban Csilla számára elfogadható. Senki nem akarja, akarta Csillát az utcára tenni - emelte ki az ügyvéd.

Borsonline.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!