Egyperces

2015.03.28. 19:40

VV7 - a győztes még nem kapta meg a nyereménylakást

VV Robin gyalog jár és albérletet fizet a műsor megnyerése után.

Hiába vitt mindent, üres a zsebe a ValóVilág nyertesének. VV Robin gyalog jár és albérletet fizet a műsor megnyerése után. Egy hónap múlva költözhet Aurelio szomszédságába - írja a borsonline.hu.

Úgy tűnik, a ValóVilág nyerteseinek gyakorta kell várniuk a nyereménylakásukra. VV Attila, az ötödik széria nyertese hónapokig szállodában lakott, VV Robin, a hetedik széria győztese pedig albérletbe kényszerül a játék megnyerése után.

A huszonhat éves dunaújvárosi fiú közel négy hónapot töltött a luxusbörtönben, ahová egy jobb élet reményébe száműzte magát. A beköltözés előtt felszolgálóként dolgozó srác szeme előtt végig a fődíj – lakás, autó, egy éven keresztül havi egymillió forint – lebegett, ami egyelőre még mindig csak vízió maradt annak ellenére, hogy lassan egy hónapja megnyerte a játékot.

– Úgy tudom, hogy körülbelül egy hónap múlva vehetem át a nyereménylakást és azzal együtt az autót - mondta Robin.

– Robin rövidesen megkapja a jussát. Ez teljesen természetes, többször történt már meg, hogy később adtuk át egy műsor nyereményeit – tudta meg a lap az RTL Klub sajtóosztályától.

Borsonline.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!