Egyperces

2015.03.30. 23:30

Óriási földönkívülit látott a NASA mérnöke

Clark McCelland korábbi NASA-mérnök állítása szerint egy közel 3 méter magas földönkívülit látott még 1991-ben egy űrsikló rakterében.

Clark McCelland korábbi NASA-mérnök több mint 800 NASA-küldetésben vett részt. Most azt állítja, hogy 1991-ben egy három méteres űrlénnyel találkozott a floridai Kennedy Űrközpontban - írja a Daily Mail.

Az lény egy űrsikló rakterében két amerikai asztronauta mellett állt több mint egy percen keresztül – mesélte a mérnök, a két asztronautát azonban nem nevezte meg.


A történetét a támogatói bizonyítéknak értékelték arra, hogy létezik a Földön kívüli intelligens élet. Akadtak azonban szkeptikusok is, akik azt is megkérdőjelezték, hogy McCelland valóban a NASa munkatársa volt-e.

Hogy igazát bizonyítsa, számos fotót publikált a NASA-nál töltött évekről. Az egyik fotón Judy Resnick-el látható, aki az 1986-os Challenger-katasztrófa során vesztette életét.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!