Egyperces

2015.03.30. 17:55

A legrosszabb helyen állt meg a hullámvasút - videó

A vasút a legnagyobb hullám tetején állt meg, ahonnan a rémült utasoknak a dolgozók segítségével kellett lemászniuk egy nem túl biztonságos útvonalon.

Coney Island népszerű Luna Parkjának közkedvelt hullámvasútja az évad első napján felmondta a szolgálatot a lehető legrosszabb helyen, a pálya egyik legmagasabb pontján - írja a Mirror.

A park munkatársai végül felmásztak a 88 éves hullámasút fa szerkezetén, a rémült vendégeket pedig gyalog vezették le a nem túl biztonságos útvonalon.

A park szerint egyedi mechnaikai probléma miatt állt meg a vasút. A hibát gyorsan kijavítottak, a hullmavasutat pedig már azap újra üzembe helyezték és ingyen menetet is biztosítottak rajta.

A vasút történetében nem ez az első üzemzavar. 2004-ben egy nő parókája menet közben lerepült a fejéről, és az egyik kocsi kerekei alá szorult. Az utasok akkor 30 percet vesztegeltek, senki nem sérült meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!