Egyperces

2014.12.04. 08:31

Vezet Demcsák Zsuzsa, pedig elvették a jogsiját

A Bors úgy értesült egy olvasójától, hogy Demcsák Zsuzsa újra autót vezet, pedig fél évre elvették a a műsorvezető jogosítványát.

A Bors fotósa Demcsák otthona előtt várta, hogy a tévés munkába induljon. A legnagyobb megdöbbenésére, autóval hajtott el. A közlekedési szabályokat látszólag nem sértette meg, azaz tanult korábbi hibáiból, amelyeknek köszönheŹtően fél évre ugrott a jogosítványa. Demcsák ugyanis korábban úgy nyilatkozott a Borsnak, hogy ez okozta a „vesztét".

Fotó: Cser Dániel

Fotó: Cser Dániel

Demcsák a Bors kérdésére közölte: elvégezte a tanfolyamot, és visszakapta az okiratot, amit, ha szükséges, meg is tud mutatni. Negyedóra múlva újra hívtuk, hogy megtudjuk, mikor és hol fényképezhetnénk le a vezetői engedélyt, de akkor már azt mondta: ez nem közérdekű adat, ezért nem köteles megmutatni. Majd határozottan hozzátette: – Van jogosítványom! Jogszerűen szereztem és használom!

A közlekedési jog területén praktizáló szakjogász a Borsnak elmondta, ha valakinek fél évre szüneteltetik a vezetői engedélyét, akkor hamarabb nem is kaphatja vissza.

Borsonline.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!